2023-05-06
今日係family day, 我book左挪亞方舟既露天餐廳 Harvest Beachside ,同屋企人食「Chill 饗海 景燒烤盛薈」(BBQ),大概$1888 ,4 位,任食3 個鐘,可以坐好耐,吾使同人逼又比人趕!而家個天氣好清涼,吾會好熱又吾會好凍!BBQ就岩岩好啦~望住個汀九橋,真係好舒服,暫時去吾到旅行可以黎哩度渡下假~食完仲可以去隔離沙灘行下無咁飽🤪我地既套餐包左:澳洲豬鞍、紐西蘭羊扒、手造迷你澳洲和牛漢堡、紐西蘭海鱸魚柳、緬甸野生海虎蝦、鹿兒島雞肶肉、美國穀飼安格斯肉眼等等。全部都好新鮮好干淨,腌料都吾會過咸/過甜,岩岩好!我最鐘意佢既雞髀肉!好嫩消勁juicy, d汁爆出黎,好飽肚!佢哩個主打海鮮,佢仲有另一個小d既選擇就會平d, 但如果比多小小錢可以食埋海鮮,強烈建議大家一定要簡哩個套餐!哩度好岩團體搞活動/ family gathering ! 不過要早3 日book定!吾好直接去😂呢度整體質素好高,選擇又多,環境又坐得好舒服,嚟緊秋天都會想再嚟多次💖🥰好chill