2010-06-12 52 瀏覽
我係come buy fans,知佢既茶係真材實料,飲親其他鋪頭都奶野,所以俾個正評。不過旺角呢間come buy管理得真係好差差差差,勸諭想飲come buy的朋友試其他的comebuy。(太子的好很多)大多數飲珍珠奶茶,呢間野我由09年開鋪飲到而家,開頭都唔會差過荃灣鋪多少,有濃濃茶味,珍珠有糖漿包裹著彈牙,一向叫少甜少冰。但近呢2,3個月越黎越差,今日10年6月飲到既少甜少冰珍珠奶茶,叫號後立刻飲,淡得沒有味道! 珍珠沒有甜味,明顯泡得太久,發大的珍珠卡住在飲管,大力一啜,弄得全身都髒了!! 好嬲!! 已經唔係第一次係咁!!!!其實一行到個鋪面都知咩事,成班MK妹MK仔不知所謂,唔著制服響度唔知乜事咁,睇食評好多人都試過同佢地有不愉快經歷(不過我叫野好爽快無乜交流就無試過喇)。咁既管理可以期望出到咩quality?不過男友說新推的檸檬愛玉不錯。

已經唔係第一次係咁!!!!

不過男友說新推的檸檬愛玉不錯。
2010-06-11