招聘中
月薪
$16,000-$17,500
月薪
2018-08-12 249 瀏覽
同事今日last day,本身係係公司叫外賣食,但公司到今日第三日都未整好個冷氣,所以我地又有得早放半日,最後我地就揀左左去九龍塘食,就試下新裝修完嘅EXP, 結果都冇令我地失望,水準跟以前係一樣嘅。 我地一行六日叫左三個set lunch所以有三杯mixed juice, 個人覺得deep green 幾好飲,有清新蔬菜味,但同事話麻麻地,可能係有陣疑似西芹味啦。焗薯幾好味,熱辣辣,芝士味濃,但牛油果醬味不算太岀嘅其中一個set lunch, 味道不錯,不太咸 set lunch 炒飯,足料炒飯,大大碟,正個沙律份量大,成坐山咁,軟殻蟹新鮮炸起,加埋啲汁酸酸地,幾好味。豬頸肉炒意粉,侍應落單前話我地知個意粉係會硬啲同個汁會濃啲嘅,唔係水準問題雞翼係我至愛,熱辣辣炸起,配埋個汁,酸酸地,好醒胃再要多個三文魚pizza, 不過唔記得影相唔好三文魚嘅我都覺得好好食,推飽曬,平均每人百二蚊埋單。餐飯唔好嘅地方就係serve 我地嘅高級waitress佢啲禮貌唔得,真係要改一改,唔係嘅話食物質素幾高都會趕客同埋個環境會嘈左少少😩要傾計就要大聲少少喇
我地一行六日叫左三個set lunch

焗薯幾好味,熱辣辣,芝士味濃,但牛油果醬味不算太岀嘅
芝士薯塊配煙肉牛油果醬

其中一個set lunch, 味道不錯,不太咸
溫泉蛋肉醬意粉

set lunch 炒飯,足料炒飯,大大碟,正

海鮮蛋白炒飯

軟殻蟹沙律

豬勁肉炒意粉

雞翼係我至愛,熱辣辣炸起,配埋個汁,酸酸地,好醒胃

水牛城雞翼

再要多個三文魚pizza, 不過唔記得影相
唔好三文魚嘅我都覺得好好食,推
飽曬,平均每人百二蚊埋單。
同埋個環境會嘈左少少😩要傾計就要大聲少少喇