2017-05-04
有位姐妹就快飛去外國,臨近就約埋成班lady聚會,之前有朋友介紹過,所以最後選擇黎左食相撲手日式自助放題!滿足下期代好久食放題既慾望, 地點亦係正尖沙咀,大家都好就腳。我哋選擇咗20:45晚場入座,因為比較肚餓,大家一坐低就爭住order紙嗌嘢食,第一輪就每人即叫咗生蠔毯底先😌味道鮮甜,冰凍口感配上檸檬汁👍🏻必會 encore!第二輪非刺身莫屬,必選大大隻赤蝦、鮮甜厚肉,同樣都係再encore!還有冷盤,沙律多款選擇,各種口味,第一次試玉子豆腐沙律,出奇地配合,泰式鳳爪,酸甜開胃👍🏻第三輪熟食環節,這裡款式較多,最回味係牛油清酒煮大蜆,調味很捧!還有燒海蝦、菠蘿、蟹粥、炸天婦羅日本番薯,全部都好有質素👍🏻總括黎講,每人$298食到咁嘅食物質素,餐廳員工盡責,勤替我哋倒垃圾👍🏻林送機前有一次咁嘅聚會,難得,日後都會再同屋企人來!