Fast taste素情長跑就到終點🏃🏻‍♂最後召集💛💛💛———————————————————————同路人最後召集📣📣📣📣陪伴大家多謝既fast taste就算要講byebye了默默工作又一路為同路人打氣支持到最後一刻大家真係要再支持下😭去到10月中~ 亦都未知老闆之後會點🥺.素雞扒菠蘿漢堡配薯條🍔🍟大食者必叫!!真係大大個包🍔!非常親和既價錢就食到,而且素扒唔會煎到乾晒韌晒,食落真係感到欣慰🥰🥰🥰🥰.素蝦南瓜蓉意大利飯 🍤🍛怕肥人士可以排隊了👯‍♀️南瓜risotto好香南瓜味 又唔鹹,仲無薯條漢堡咁多油鹽!抵叫🕺🕺🕺重點📢素蝦!腐皮蝦包裹蔬菜🥬🥕唔洗講 要衝了.建議加配 濃茄湯同埋芝士條 好有果種美式懷舊feel🥰膩膩地 拉下絲咁🧀🧀我地叫左8條!!.價錢絕對係良心價~但今個post我地冇認真記價錢~純粹出於支持💛同埋希望大家都去支持🥺.🍔 Fast Taste (長沙灣)長沙灣元州街482-492號金碧閣地下4號舖.味: 7/10飽: 8.5/10抵: 8/10.我🧚小脂女將會繼續同大家跑素 搵盡全港甚至世界各地既美味素比大家.#vegetarian #vegan #keepf
同路人最後召集📣📣📣📣
大家真係要再支持下😭去到10月中~ 亦都未知老闆之後會點🥺
素雞扒菠蘿漢堡配薯條🍔🍟
素蝦南瓜蓉意大利飯 🍤🍛
重點📢素蝦!腐皮蝦包裹蔬菜🥬🥕唔洗講 要衝了
價錢絕對係良心價~
但今個post我地冇認真記價錢~
純粹出於支持💛同埋希望大家都去支持🥺
🍔 Fast Taste (長沙灣)
長沙灣元州街482-492號金碧閣地下4號舖
味: 7/10
飽: 8.5/10
抵: 8/10
#vegetarian #vegan #keepfit #eathealty #balancelife #hkig #eatrecords #foodiehk #greenfoodie #foodie #素食 #素食達人 #跑素 #美食 #健康 #健康飲食 #香港素食 #瘦身 #營養 #ol之選 #飲食記錄 #素食料理 #素食者 #素食青年 #素人跑長沙灣 #黃店 #漢堡 #長沙灣黃店 #芝士條