2024-08-25 283 瀏覽
呢間小酒館一路以嚟都係我心目中最愛之一。氣氛好好充滿natural Wine Bar嘅氣息。食物都好authentic French bistro style,雖然每年都會去法國,但返到香港都係好鍾意喺掛住法國嘅時候就過嚟呢度飲吓嘢。都係我同男朋友拍拖最鍾意去既地方哈哈。 嘢食同埋嘢飲瞌埋眼order都唔會出事。美中不足可能就係芝士嘅Selection唔夠LQV咁多 (不過人地係wine bar為主嘛haha) 但係身為French cheese&Wine 迷,當然希望魚與熊掌可兼得!Flap steak超好味,juicy,充滿肉香,我哋食完一個之後即刻嗌多一個
Boudin  noir
flap  steak