2018-11-11 1786 瀏覽
假日最鐘意同老公周圍食brunch 好好享受下繁忙一週之後優閒o既感覺. 而西環,堅離地城同西營盤已經有好多選擇.當中最常食o既都係呢間K town grill and bar , 環境舒適之餘, 暫時我心目中o既favourite salad亦都黎自呢度啊. 每次黎到我都會點呢個COB salad 🥗, 材料豐富, 可以選配烤雞或烤牛, 我通常點烤雞感覺配沙律更健康, 仲有牛油果, 烚蛋, 藍芝士, 烤豬肉紙, 烤麵包, 車厘茄, 火箭菜同沙律菜, 配果款醬汁都醒神開胃!簡直諗唔到可以批評o既地方, 就算佢比其他沙律稍為貴少少, 但佢份量同材料完全令我覺得可以接受之餘, 仲會因為食呢個沙律夠滿足而再回來呢間餐廳😋