炸雞最抵食攻略! -----香蒜醬油炸雞------🐔🧄🍗💦識食一定係食 香蒜醬油炸雞 架啦!炸雞由細到大就食得多啦 好食難食一試過就知😼❗️而Seoul Bite嘅炸雞都可以話係算幾好食果隻!🐓炸雞同醬汁比例都幾平均 唔會太濕 又唔會乾🥡廚師可以醬汁緊緊咁鎖住係啲炸雞入面 而炸雞嘅濕度係拎到出嚟俾客食係啱啱好!仲脆仆仆❗️可以廚師對炸雞呢一行 都有一定嘅專業知識同經驗,我炸雞達人夠膽俾炸雞界呢一行俾8.2 分佢🍗😼✌️而同時間 ,黃飛鴻炸雞呢個配搭都唔錯!配合餐廳獨有嘅辣醬 辣度啱啱好! 咬落去 啖啖肉 肉筋少 雞皮表層都鎖住曬啲濃濃嘅辣汁🐔🍗🌶🔥可見廚師係炸雞嘅來貨源都做過充份嘅資料搜集唔會好似出面咁用啲劣質嘅雞肉貨咁🐓連我炸雞達人都唔知有間咁好食嘅炸雞店🍗各位鍾意食炸食嘅手足有緣黎到記得同我食爆佢啦同呢份量都算較多 價錢都幾親民 我哋人均都係大約70蚊左右 都可以算 半隻腳入咗去 我本窮遊香港美食指南 2022 嘅餐廳度  (又去到評分環節啦 ! 5分🌕為滿分)味道:🌕🌕🌕🌕🌕環境:🌕🌕🌕🌖🌑服務:🌕🌕🌕🌑🌑價錢:🌕🌕🌕🌕🌗抵食指數可以話係去到4.2分俾佢 🌕🌕🌕🌕🌘最後送上炸雞圖片
識食一定係食 香蒜醬油炸雞 架啦!

炸雞由細到大就食得多啦 好食難食一試過就知😼❗️
而Seoul Bite嘅炸雞都可以話係算幾好食果隻!🐓
炸雞同醬汁比例都幾平均 唔會太濕 又唔會乾🥡
可以廚師炸雞呢一行 都有一定嘅專業知識同經驗,
炸雞達人夠膽俾炸雞界呢一行俾8.2 分佢🍗😼✌️

可見廚師炸雞嘅來貨源都做過充份嘅資料搜集
唔會好似出面咁用啲劣質嘅雞肉貨咁🐓

連我炸雞達人都唔知有間咁好食嘅炸雞店🍗
各位鍾意食炸食嘅手足有緣黎到記得同我食爆佢啦
同呢份量都算較多 價錢都幾親民 我哋人均都係大約70蚊左右

(又去到評分環節啦 ! 5分🌕為滿分)
味道:🌕🌕🌕🌕🌕
環境:🌕🌕🌕🌖🌑