2020-04-01
1999 瀏覽
📍Sheung Wan📍..Lunch time 又俾我格離大廈做野既bestie帶我去好出名😣😣😣排哂長龍😣😣😣😣既九記牛腩🤩🤩🤩🤩🤩, 我記我幾年前一直經過都想試, 無奈人龍太長,所以一直都無去, 今日唔知點解得3個人排, 太好彩了😉😉...📍清湯咖喱河💰Within HKD 80.00 📌味道:7.8/ 10 分牛肉入味, 唔鞋口, 佢一碗份量唔大, 麵唔多建議同d staff講話多蔥🤩🤩呢個係signature 黎, 同朋友黎share 可試多幾種味🤗...📍咖哩牛根河💰Within HKD 80.00📌味道:8.5/10分(由於我太重口了, 所以會中意呢個多小小, 好好彩我地點既兩碟都算入味, 牛根係會有肉味, d 根好淋好好食🥺😭❤️...我覺得香港大部分茶記既牛腩麵做得唔差, 市場上大部分都做到7.5/10 分以上水準. ..呢間九記好食。 但老實講, 佢係未到好似外邊講到咁驚豔咁驚喜, 我未必會排哂長龍專燈黎食, 佢係好食, 但我都有d失望, 朋友外界網上都大部分誇大左個味道....🤷♀️...📍環境:6/10分(乾淨整齊)📍Outdoor area is not ava
📍清湯咖喱河
📍咖哩牛根河
💰Within HKD 80.00
📌味道:8.5/10分
📍環境:6/10分(乾淨整齊)
📍Outdoor area is not available** (No smoking)
📌不可帶寵物黎餐廳🐶 (outdoor area)
📌要加1