2024-06-05
放低咗運動好耐嘅我🙈覺得自己真係成日易病又易受傷再咁落去應該真係搞唔掂🤣所以的起咗心肝去咗ms rabbit呢度weekdays有個fitness lunch可以做運動仲可以食輕食💗唔好以為輕食就一定淨係得菜,仲可以有喬麥麵、蛋同埋雞胸😆低卡得嚟都有足夠蛋白質💗最正係啲嘢飲都係低卡路里😆飲完唔洗驚變肥之餘,仲可以攝取蛋白質,我呢杯係芒果味仙草,另一杯就係消脂茶,做完運動飲就啱晒😍.我同教練講我已經好耐冇做運動🙈同埋我個人喺運動方面真係好懶,因為成日恃住自己易瘦難肥嘅體質,好難有動力啟動返自己做運動嘅習慣.「有冇啲唔洗太陣仗又可以喺屋企做到嘅運動畀我慢慢啟動返個運動mode?我以前有玩地面同埋空中瑜珈,但係真係太忙返工加放工去進修所以dum懶晒個人🥲🙈」所以教練醒咗幾招可以喺屋企都做到嘅動作畀我就係用橡筋繩同埋做squat🙈呢啲喺屋企都可以輕鬆做到嘅動作,我即刻就記住咗🙈🤣返屋企實行吓,希望可以令我若隱若現嘅馬甲線確實咁出返嚟.呢度最特別嘅一樣嘢就係佢哋嘅輕食會計埋卡路里畀你睇,知道自己嘅攝取量係幾多先係健康嘅王道👍🏻
覺得自己真係成日易病又易受傷
再咁落去應該真係搞唔掂🤣