2025-01-05
📍上環有格調扒房‼️· 腍身juicy flat iron😆 — FLAT IRON STEAK😍•#pigfoodiexhk_上環#pigfoodiexhk_西式============================之前去過flat iron burger試過佢地嘅邪惡牛扒burger覺得好正!😍上星期就同朋友試埋佢地新開嘅扒房😛餐廳環境好chill,店員服務熱情,慶祝生日嘅話仲會拉隊唱生日歌比壽星!😂😈————————————————————⭐️Flat Iron Steak $228嚟得flat iron緊係要試咗招牌flat iron steak🥰牛扒份量十足,肉質腍身juicy,但肉味就唔係特別濃嗰隻~薯條好香脆,朋友好鍾意!😆•⭐️Lobster Mac & Cheese $98醬汁creamy包滿每粒通粉😗如果芝士香再重啲就好啦😆·⭐️Jumbo Crab Cake $88蟹餅炸得好香脆,入面係滿滿嘅蟹肉絲~加埋辣辣哋嘅牛油果醬好惹味!🥰·⭐️Moreton Bay Bugs $70/pcs海蝦大隻鮮甜,蝦肉爽彈🥰·⭐️Chocolate Lava Cake $58朱古力味香濃,蛋
#pigfoodiexhk_上環
⭐️Lobster Mac & Cheese $98
醬汁creamy包滿每粒通粉😗如果芝士香再重啲就好啦😆
⭐️Jumbo Crab Cake $88
⭐️Moreton Bay Bugs $70/pcs
海蝦大隻鮮甜,蝦肉爽彈🥰
⭐️Chocolate Lava Cake $58
朱古力味香濃,蛋糕口感濕潤,不過就唔太流心🥹
——————————————————————
賣相:3.5/5
味道:4.1/5
性價比:3/5
推介度:3/5
——————————————————————
📍FLAT IRON STEAK @flatiron_hk @amaracomms
上環皇后大道中286號Dash Living on Queen's地舖