2022-02-07
知道有間爆餡三文治好吸引就過左黎試試星期六三點黎到,都見到幾多人係到等,就嗌左·香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治(烘底)·芋泥肉鬆三文治(烘底)(售罄)改成厚切餐肉滑蛋三文治·樽仔奶茶 店員話(烘底)等耐少少,要預番十零分鐘,咁我都知(烘底)係耐少少,都冇問題,就係附近等。 到左十幾二十分鐘,有店員嗌我號,再同我地講無芋泥肉鬆三文治,咁ok,就轉厚切餐肉滑蛋三文治(烘底),吾要芫荽。 咁我就再等,等左5分鐘,另一店員又再嗌我地號碼,同我地講無芋泥肉鬆,我真係🙄🙄燥左,問左1次,點解吾即時mark低呢,又要人再等,夾夾埋埋等左30分鐘。 拎到三文治,我地就搵位置坐低品嚐,打開既時候,真係同大家既相同圖無分別,真係圖片與實物相符👍🏻咁我地就開始食喇,當拎起厚切餐肉滑蛋三文治既時候,發現佢係轉左麥包,而且無(烘底)。 真係嬲左😡,等左30分鐘,講左2次,都係錯😐雖然食物係好食,但成件事錯哂lo。 講番食物,香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治(烘底)同厚切餐肉滑蛋三文治的確係真材實料,超足料。·香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治(烘底)沙嗲牛治可能因為等餐蛋治整好
星期六三點黎到,都見到幾多人係到等,就嗌左
·香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治(烘底)
·芋泥肉鬆三文治(烘底)(售罄)改成厚切餐肉滑蛋三文治
·樽仔奶茶
·香濃沙嗲牛肉滑蛋三文治(烘底)
沙嗲牛治可能因為等餐蛋治整好,所以變咗係暖,但啲牛同蛋都係好滑的,配埋(烘底)係very good 👍🏻
·厚切餐肉滑蛋三文治
餐蛋治塊餐肉係預先煎過,所以好香口,而個温度係熱既,但無(烘底)真係差啲😐
·樽仔奶茶
佢同M記奶茶差不多,但後面有陣苦澀既韻味,所以個人覺得可以不用試。