2020-09-22
行完一田有啲肚餓,就喺附近搵嘢食。一田超市入邊有food court,比呢度嘅玉子燒吸引咗,所以決定食呢間!呢度嘅Menu選擇都唔少,除咗有佢哋最signature嘅玉子之外,原來仲有啲定食例如壽喜燒,豬扒,仲有鰻魚飯,烏冬等等,價錢都幾抵。玉子咁吸引,一定要試!我哋兩個人揀咗一個玉子同埋一個定食!明太子玉子 $59唔好以為得雞蛋會唔飽,超大件同埋足料!有6件,食得出個雞蛋材料唔錯,好香雞蛋味!而且好香滑!配上啖啖明太子,多到可以漏出黎,而且明太子嘅鹹味同鮮味令玉子燒錦上添花。好正!玉子燒牛肉壽喜燒定食 $79如果驚唔夠飽嘅話就可以選擇定食,跟餐有玉子燒,主菜,沙律,麵豉湯,飯同埋飲品(綠茶)。呢個餐都會有三個原味玉子燒,冇配料嘅話更加食得出個蛋味。一樣係咁香滑軟熟。壽喜燒都好吸引,牛肉唔會過熟,多汁,醬汁甜甜地,而且仲有洋蔥做配料,牛肉同洋蔥都好入味,送飯一流。除咗主菜之外,沙律同埋麵豉湯味道都唔錯,沙律菜新鮮,配上麻醬好開胃。一個定食有咁多嘢食,性價比唔錯。👍🏻而且food court內坐得都幾舒服,環境都幾衛生,下次行完街可以再嚟食!
玉子咁吸引,一定要試!我哋兩個人揀咗一個玉子同埋一個定食!
明太子玉子 $59
玉子燒牛肉壽喜燒定食 $79
一個定食有咁多嘢食,性價比唔錯。👍🏻