2020-10-15
疫情關係呢排都轉咗online class, 今日晏就男友話要做food husband所以去咗雪瀛手作買外賣😚 之前食過一次已經覺得抵食又好味😋今次再食決定要寫個食評同大家分享下,因為佢地址有少少隔攝 但係食物質素絕對值得一試㗎!🥢肉汁漢堡$40其實佢有4種醬可以揀但傻傻男友兩次都唔知都可以揀🙈 不過唔緊要因為跟佢default 嘅醬已經好好味,雖然個樣睇茄去好似好普通,但一咬落個肉餅好juicy💦,唔會好似平時啲burger煎到塊肉好乾🤩加埋蕃茄,芝士同埋菜 成件事好夾😍 而成個飯堡嘅份量都好夠,連平時好大食嘅我都覺得好夠飽🥢炙燒蟹柳蟹籽飯堡$35其實呢個味都係我揀🙊因為我有選擇困難,兩隻味都想食🤓 如果睇相就知啲蟹肉多到滿瀉出嚟😚對於海鮮控嘅我嚟講真係超滿意,而平時蟹柳係凍冰冰,呢到就特登會炙燒一下個面,將蟹柳肉嘅香味再帶出嚟🤩🥢沖繩蜜瓜奶/紫薯牛奶 套餐+$12買飯堡+$12就可以有飲品同小食,我揀咗蜜瓜奶,老實講就同某紙包蜜瓜奶飲落差唔多🙊不過唔會好甜,其實都幾正🤓 紫薯奶就好有驚喜,首先個樣已經好打卡able 📷 飲落去紫薯味好濃好香😍仲唔會好甜推介!😚🥢小食(中華沙律/螺
🥢肉汁漢堡$40
🥢炙燒蟹柳蟹籽飯堡$35
🥢沖繩蜜瓜奶/紫薯牛奶 套餐+$12
🥢小食(中華沙律/螺肉/ 八爪魚仔)
都係連埋係$12入面,食落唔會好大雪味,食完飯堡後再食埋個小食🤓好滿足