2021-05-12 635 瀏覽
黎到hysan行完街街又肚餓,上到foodcourt好多選擇!我就緊係搵間黃店黎食啦!蝦面店就係其中一間喇!蝦肉肉片河粉$58呢個餐就有小小辣既,係BB辣黎既,超超超微辣,怕辣既朋友都可以試下呀!蝦肉同肉片都好多呀!真係鋪漏晒成碗面,但啲蝦又唔會腥,有咬口。河粉既份量都超多!又彈牙!好食!差啲食唔晒!同埋個湯底真係好好食!好有風味,又岩香港人口味!讚!蝦肉魷魚面$64呢碗就一樣材料超多,魷魚都係大大舊嫁!唔會腥,蝦肉係有少少風乾過既,魷魚就係魷魚片,都唔會腥呀!好食!雞翼跟餐加左個小食雞翼,有兩隻,唔大份,燒完少少乾,但呢個價錢我都收貨呀!叫做抵食炒菜叫左個菜平衡下營養, 反而個菜幾大份,同埋炒得唔油,同埋啲菜算新鮮,好抵食!

蝦肉肉片河粉$58
蝦肉肉片河粉