2022-05-13 140 瀏覽
Season Plus🌟整體: 少見尖沙咀bar & restaurant可以坐得舒服得黎又傾到偈,cocktail調得好之餘生蠔新鮮,話係實力派bar & restaurant一啲都唔失禮!🏠環境: 星閃閃在這starry night,環境非常有氣氛,但位置稍為難找,不過唔係咁樣又怎能眾里尋他找美食呀🤤🤤🧑🏻‍🍳服務: ✅✅✅✅☆║.............║☆‼️ Free Flow $188可自選Act one (base) & Act two (cocktail ingredients)✅ 東京之夜柚子伏特加(蘋果汁冰塊)✅ Lemon Vodka (菠蘿汁冰塊)✅ 兩杯都好岩女仔飲,酸酸甜甜、酒味唔烈易入口!✅仲送你熊仔、玫瑰造型冰塊做裝飾,少女心十足😍😍‼️ 美國中碼生蠔 $106/半打✅ 平時食開細碼生蠔都要$10,而家唔使$20有大一倍美國生蠔喎,抵食程度十分!✅ 生蠔仲要食到鮮味,而且加番茄醬係特製嘅,唔係用罐頭醬,誠意都有啦‼️烤焗海鮮拼盤 $298✅ 包括芝士焗龍蝦、扇貝、田螺、芝士焗蘑菇、魷魚等5款海鮮✅ 芝士焗蘑菇食到黑松露味,又重菇味,覺得好夾✅ 海鮮類淡口
Season Plus

🧑🏻‍🍳服務: ✅✅✅✅

☆║.............║☆

‼️ Free Flow $188

✅ 東京之夜柚子伏特加(蘋果汁冰塊)
✅ Lemon Vodka (菠蘿汁冰塊)
✅ 兩杯都好岩女仔飲,酸酸甜甜、酒味唔烈易入口!
✅仲送你熊仔、玫瑰造型冰塊做裝飾,少女心十足😍😍

‼️ 美國中碼生蠔 $106/半打

‼️烤焗海鮮拼盤 $298

✅ 包括芝士焗龍蝦、扇貝、田螺、芝士焗蘑菇、魷魚等5款海鮮
✅ 芝士焗蘑菇食到黑松露味,又重菇味,覺得好夾
✅ 海鮮類淡口少少,不過整體鮮味都有

‼️ 芥末牛柳粒意大利飯 $128

✅ 芥末同忌廉汁就係幾夾 撈埋一齊就係開胃
✅ 牛柳粒煮得唔老,肉類熟度控制得幾好

📍 尖沙咀山林道52號環海大廈一期地下A及E舖

Shop A&E, G/F, Block 1, Universal Mansion, 52 Hillwood Road, Tsim Sha Tsui

⏰ 星期一至日 17:00 - 22:00
☎️ 電話號碼 26200385

📷 Fujifilm XE4 + 23mm F2

📩喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵