2019-09-29
第一食burgeroom係銅鑼灣大球場附近既分店,第二次係銅鑼灣百德新街,可能對食BURGER有種情意結係到,到而家尖沙咀終於有新公店,方便我呢d九龍人隨時隨地可以食。美麗華商場位置可達度高,旁邊就係出名嘅酒吧街~諾士佛台!如果鍾意飲酒嘅朋友通常揀返喺美麗華商場食飯都係一個唔錯嘅地方。Happy Friday 好有chill chill 既mood,想食d小食,食個漢堡加杯啤酒🍻BURGEROOM 確實係不二之選,揀左軟殼蟹漢堡 &牛油果醬芝士牛肉漢堡,肉質一d都吾硬身,加上最愛嘅牛油果醬🥑成件事好match。軟殼蟹🦀炸得香脆可口,啖啖肉,個口冇咁大,分開食都好食,唯一係覺得將個卡夫芝士醬轉做其他醬可能再好食d另外再加追一個芝士旋風薯條🍟難得飲啤酒🍺一定要配返個薯條先爽芝士味極濃,如果愛好芝士應該可以食到尾,但加上一大個漢堡,去到最後都食唔晒,仲覺得有啲漏tin!環境有室外同室內,假如好憎聞到煙味嘅話,建議坐返室內好啲✨因爲咁岩我坐外面,有起碼三枱 左右兩邊都食煙,令到進食期間吾夠舒適。食 物 ⭐️⭐️⭐️⭐️環 境 ⭐️⭐️⭐️⭐️服 務 ⭐️⭐️⭐️⭐️性價比 ⭐️⭐️⭐️⭐️
食 物 ⭐️⭐️⭐️⭐️
環 境 ⭐️⭐️⭐️⭐️