2022-07-02
難得同朋友慶祝認識14週年就兩個女仔黎左呢間意大利餐廳食好野!Starter 就叫左個Burrata salad & Clam soup! 本身叫完野就已經有麵包送上 with olive oil& vinegar Burrata 超大份又夠奶味 切開左再分可以每一啖都有芝士!👏🏻👏🏻👏🏻Clam Soup我地覺得係必叫既!濃味份量又多!性價比極高! 兩個人用哂麵包 佢地會再比! 因為啲湯真係好正!我地各自都叫左杯cocktail! 酒味重!唔會比少!之後再叫埋魚 因為我地想再試多啲野!魚方面反而我地覺得可試可唔試 但個汁真係贏哂份量係兩個女仔分岩岩好!當然重要食甜品!🫶🏽我地叫左Signature Tiramisu 同 panne cotta! 因為唔係周圍都有panne cotta 所以難得朋友未試過就一定要叫! 我預約既時候有寫明係週年紀念 佢地都好識做 寫係甜品到 重點係!佢地之後幫我地免費拍即影即有! 超開心! 人均大約$500 絕對值得環境同服務都一流🤍一定會encore!
我地各自都叫左杯cocktail! 酒味重!唔會比少!
之後再叫埋魚 因為我地想再試多啲野!
魚方面反而我地覺得可試可唔試 但個汁真係贏哂
份量係兩個女仔分岩岩好!
當然重要食甜品!🫶🏽
我預約既時候有寫明係週年紀念 佢地都好識做 寫係甜品到
重點係!佢地之後幫我地免費拍即影即有! 超開心!
人均大約$500 絕對值得
環境同服務都一流🤍
一定會encore!