2012-05-18 21 瀏覽
第1篇食評, 請多多指教依幾日一直好想食froyo, 趁住去開尖沙咀, 打算食番杯crumbs, 點知去到因為DNA成棟野封住, 連crumbs都封埋.....好彩附近仲有roll! roll店面不大, 只有大約6個位, 一去到就同店員講要杯large既froyo$33 可揀2款toppings我揀左一款''燕麥提子乾脆脆'"的東西, 另一款係原味mochi第一款食落好脆! 甜甜的, 同yogurt一齊食好match原味mochi就比其他froyo店的硬身, 味道okay至於yogurt, 味道偏酸, 食落口感較硬身, 唔易融, 食完成杯都冇乜點融!份量十分足! 滿滿的一整杯, 唔會好似某些froyo店中間勁爆大個hole(-,-)可更好的就係yogurt同toppings既比例, toppings既份量略嫌大少, 食食下會發現杯中只有大量原味froyo-,-overall, roll既froyo唔錯! 喜歡較酸味道既froyo既朋友可試試!
第1篇食評, 請多多指教

好彩附近仲有roll!

$33 可揀2款toppings

原味mochi就比其他froyo店的硬身, 味道okay

硬身froyo:)
中間既洞不大,份量十足!
2012-05-17
硬身froyo:)
中間既洞不大,份量十足!
  • frozen yogurt