2010-09-27
愈來愈多Frozen Yougurt 既出現,對哩個自細就愛好Frozen Yogurt 既我簡直係欣賜,最近都不斷地搜尋常去地點附近既yogurt店舖,食過好幾間後,真係發現,原來乳酪原味都可以差天共地。言歸正傳,哩間yo mama 唔難搵,價錢同其他果d Yogurt 店都係差唔多,對我黎講好味係重要過一切既,價錢都係其次了!我覺得佢D乳酪就真係我心目中既乳酪味了,所以一定會再幫襯。食親yogurt 一定食original 的, 今次都唔例外, 再加粟米片, 甜甜地又唔會膩, 好棒!!同之前某d食家有相同感覺,就係個木匙d木味有d破壞左個yogurt,真係希望可以考慮下改用膠匙啦!!! 再者, 就係真係有d 凍過頭, 或者係我食得急啦! 至於服務態度就, 很一般!之前食過Yogurtime 真係以後都唔會再食, 我會選擇行遠D去yo mama!Yogurtime 價錢唔平, 乳酪得個酸字, 感覺唔多係我食開同鍾意既果種乳酪味~唔掂!而且融得好快!
再者, 就係真係有d 凍過頭, 或者係我食得急啦!
至於服務態度就, 很一般!
而且融得好快!