2011-07-03
我特别為TONY WONG這店子的甜品走一轉,因太多朋友告知有new cake~~所以特意到來買cake返家好好享受當我走入店内,剛好沒客人可以慢慢揀,已經見到有好幾款【新款】,再問問店員【新款】味道,但這時已經有好多客人,店員有解答亦有推介,我就買咗MADAL,MIX BERRY NAPOLEON,FIG TART,CHERRY NAPOLEON! 用澳洲無花果絕對欣賞,新口味perfect我好鐘意,豐富無花果肉甜甜嘅味道配搭中間mousse,i like it! 新口味~以往在酒店tea~食過berry都帶酸,其實本人甚少食berry都係呢個原因,但今日食到TONY WONG嘅mix berry napoleon,令到我唔再怕食berry,可以講要食甜berry我會去TONG WONG! 新口味~有d似mix berry napoleon,fruit無咁多!cherry當然亦係甜,酥皮鬆化得又唔會一咬就散,吉士cream甜度適中,我都like!MEDAL~chotolate taste 個個女仔都喜歡,一層層mousse,入口有講不出嘅滿足感! 有新口味對甜品愛好
新口味~有d似mix berry napoleon,fruit無咁多!cherry當然亦係甜,酥皮鬆化得又唔會一咬就散,吉士cream甜度適中,我都like! MEDAL~chotolate taste 個個女仔都喜歡,一層層mousse,入口有講不出嘅滿足感!
有新口味對甜品愛好者是喜訊~亦是廚師對甜品嘅熱誠!如果令服務可以更專業,店員對自己店內甜品知識回應提高,必會有100分!