2025-03-04
一入內, 就見到好多台客玩board games, 充滿歡樂氣氛, 我哋揀咗呢度, 當然梗係都係為咗 have fun . 而環境係好chill, 兩邊大玻璃, 景觀係旺角鬧市, 開揚, 好多自然光, 好relax! 座位係梳化位, 舒適又寬敞. 💟二人套餐1️⃣千島素菜 手拉 Pizza (10吋)本身 toppings 係青椒, 蘑菇, 車厘茄, 因車厘茄暫時缺貨, 改為西蘭花🥦. 哩個 pizza 味道有驚喜, 餅底薄脆, 西蘭花🥦 軟硬度啱啱好, 味道正, 係呢個pizza嘅靈魂!全部食材加埋千島醬, 味道好 balance!2️⃣忌廉煙三文魚意粉煙三文魚 令意粉提鮮, 蘑菇份量好多, 意粉掛滿忌廉汁, 軟硬度剛剛好!3️⃣炸蟹餅熱辣辣, 香噴噴, 新鮮炸出, 入口軟熟, 一路傾一路食, 好滋味, 停唔到口🤣4️⃣焦糖鮮奶咖啡鍾意個焦糖味夠突出, 又夠熱, 拉花令人用餐愉快🥰💟豆腐芝士蛋糕豆腐淡淡地, 芝士味唔會好濃, 兩者好均衡, 好夾, 食落唔會好似食一般芝士蛋糕容易膩😊, 又唔會好甜, 我鐘意就咁食, 品嚐呢個味道. 朋友鍾意點啲士多啤梨醬, 酸酸甜甜😊
💟二人套餐
1️⃣千島素菜 手拉 Pizza (10吋)
2️⃣忌廉煙三文魚意粉
3️⃣炸蟹餅
4️⃣焦糖鮮奶咖啡
鍾意個焦糖味夠突出, 又夠熱, 拉花令人用餐愉快🥰
💟豆腐芝士蛋糕