2021-07-17 276 瀏覽
🍝冬蔭公忌廉海鮮意大利麵💰$95😈呢間元朗小店一直都好多人呢到主打係食啲唔同種類既Fusion野都幾新鮮😬佢呢個冬蔭公忌廉海鮮意大利麵我都幾驚喜因為佢個意大利麵個醬汁真係好似冬蔭公個味同埋佢唔係好水既醬而係掛到汁既醬🤤海鮮都好多同埋個醬酸酸甜甜咁幾好食🍝炸軟殼蟹星洲番茄醬意大利麵💰$88😈呢個炸軟殼蟹星洲番茄醬意大利麵佢個炸軟殼蟹都炸得好香脆同唔會有浸好重口味既油益味😝番茄醬都好濃酸度都岩岩好不過我就想送扁意粉🍛烤啡菇雜菌意大利飯💰$85😈Risotto個口感都好好粒粒分明又唔會太乾身😝食落個醬汁Mix埋一齊都好重芝士同忌廉味🤤而上面兩大塊既大啡菇都好Juicy🍕大葱鴨肉薄餅💰$92😈呢個大葱鴨肉薄餅都好特別🤤平時食Pizza都係個啲芝士辣肉腸海鮮但呢一個佢就Crossover左北京填鴨既味道😉上面啲鴨肉份量都好多同埋重點佢個甜麵醬真係好似食緊北京填鴨咁甜甜地🤤不過就食唔岀佢頂上面個啲一條條係咩🦐生蝦刺身💰$58😈呢到既生蝦刺身都算平😳一份都有5-6隻同埋生蝦都好新鮮好爽口彈牙🤤佢個汁都酸酸辣辣幾開胃🍟黑松露芝士薯條💰$52😈佢呢個係幼身薯條🤤熱辣辣炸岀黎真係好食好多不過我就稍嫌黑松露
🍝冬蔭公忌廉海鮮意大利麵

🦐生蝦刺身
💰$58

🍟黑松露芝士薯條
💰$52
😈佢呢個係幼身薯條🤤熱辣辣炸岀黎真係好食好多不過我就稍嫌黑松露味唔太岀同唔夠濃味😣得好薄好薄既黑松露口感