2022-07-26
Greenhouse 🌱評分:🌕🌕🌕🌗🌑又來到時代廣場shopping,今次要食啲唔同嘅餐廳🍴咁一於想去食通天啦!見到有一間裝修唔錯嘅餐廳叫做Green House,應該係食啲輕盈嘅菜式一於試吓啦!因為唔係好肚餓, 點咗個Pizza分享食,呢個pizza係餐廳名菜之一,味道亦都非常獨特,係片皮鴨pizza!感覺有啲似PizzaExpress嘅嗰款片皮鴨pizza,哈哈!🍕Pizza口感唔錯,脆脆薄皮,絕對唔會好厚身,我都幾推介㗎!同埋份量都好大,好似有八件,兩個人都食唔晒! 另外點左餐廳另一道小食,芝士烤🍄。好大隻但係唔會烤得太乾身,可惜價錢有啲貴。整體而言飲食體驗唔錯,可以一試。不過價錢略貴可能始終係銅鑼灣地區。
評分:🌕🌕🌕🌗🌑