終於試到最近好多foodie熱捧既韓珍‼️G-dragon黎到香港都食過既正宗韓式燒烤,平日夜晚都滿座,建議大家一定要book位呀😉 以下介紹依個4人set真心抵食😍 我地本身都覺得未必夠飽,但始終肉類係主打,加上仼添既配菜小碟,食到尾飽到上心口🤭Pork Set BBQ (4人) $780蜂窩五花肉+豬肩肉+豬頰肉+調味排骨甜南瓜沙律/牛油果生果沙律海鮮煎餅/泡菜煎餅韓方牛肋骨湯/鮑魚人蔘雞湯雪糕/柚子茶x4蜂窩五花肉好好食,一層脂肪一層肉,表面燒到脆卜卜,包生菜食真係好正‼️ 豬肩肉、豬頰肉既肉質特別鮮嫩,調味排骨味道就相對濃郁,每款肉都好鮮甜同juicy🤤甜南瓜沙律🥗啱曬好鐘意食南瓜既我!! 依款南瓜口感好好,加上有蕃茄、提子、菜、胡蘿蔔、紫椰菜,色彩繽紛仲好靚啊😍 淋上清甜既柚子汁,感覺好清新👍依個海鮮煎餅做法好正宗,口感同係韓國食到既好近似👍 煎餅既邊緣好脆口,但同時中間部分帶點煙韌,仲有海量海鮮🦑🦐 口感好有層次😙韓方牛肋骨湯超級好飲,有成4、5舊牛肋骨,每舊都熬煮到好淋身,入口即化😋 個湯真係好清甜,只用蘿蔔同牛肋骨熬煮,飲完一啲都唔會口渴,無添加fact checked😁

Pork Set BBQ (4人) $780

甜南瓜沙律
韓方牛肋骨湯
海鮮煎餅
2021-06-27
15 分鐘 (堂食)
甜南瓜沙律
韓方牛肋骨湯