2007-01-08
我巳來過這間樓上cafe 兩次了,覺得環境氣分都非常好.所以特地同朋友上來.我們分別要左set:甘荀蕃茄湯---------杰杰地,有鮮蔬果味,幾好飲,幾特別.鴨胸飯-----------鴨胸不錯,好香.不過整得有小小硬,同埋冇咩sauce,好似齋食白飯咁.牛柳意粉---------好好味,牛肉好厚切,大約7成熟,真的剛剛好,好嫩好Juicy.意粉係幼身,似天使面,但又冇天使面咁幼,都好好吃,始終意粉幼身係好味好多,咁樣配搭非常好.但頗油.白朱古力奶---------退步左,冇以前咁白朱古力味,而家過甜,好像飲奶粉+奶昔咁.有甜品:焦糖燉蛋-------太好味啦~好滑好滑......仲好味過酒店水準.泡扶--------不會太甜,入面滿滿的cream 像雪糕.good!不過價錢稍貴.而出面garden如果好似之前咁放candle,台台都點蠟燭的話,會比較有情調.
我們分別要左set:
有甜品: