2018-07-25 289 瀏覽
星期日晚同朋友黎到呢度食飯原本話full booking要walk in好彩去到即刻有位Meun有好多食物都好吸引咁而今次我地嗌左香蒜鱸魚柳扁麵、tropical fruit tea (peach)、Garlic steak、garlic snowing pizzaGarlic steak係見間離枱既人嗌,望落好似吸引咁、我地就跟住嗌一黎到就好香,牛扒上面佈滿炸完既蒜片,炸得好脆好似食緊蒜味薯片咁,好正另外牛我地嗌左5成熟,鐵板上到就熟多少少但唔會過熟,軟硬度岩岩好。牛加埋蒜片一齊食就好好食,充滿蒜味另外Garlic snowing pizza入面有蝦同少少蒜 上黎既時候佢會即刻批d芝士碎係pizza面夾埋一齊食就充滿芝士同蒜香,兩隻味好夾而香蒜鱸魚柳扁麵就無咩味,個麵煮得都唔錯,但同另外兩個餸比較就差好多因為Garlic steak同garlic snowing pizza太好食啦!呢間野會再黎
星期日晚同朋友黎到呢度食飯
原本話full booking要walk in
好彩去到即刻有位
Meun有好多食物都好吸引咁

另外牛我地嗌左5成熟,鐵板上到就熟多少少
但唔會過熟,軟硬度岩岩好。
牛加埋蒜片一齊食就好好食,充滿蒜味

夾埋一齊食就充滿芝士同蒜香,兩隻味好夾

Garlic steak
garlic snowing pizza
香蒜鱸魚柳扁麵
tropical fruit tea (peach)
Garlic steak
garlic snowing pizza