2016-05-13
Happy Friday 決定食餐開心嘅🎉一行6人黎左oldish服務幾好,侍應們有親切嘅笑容👍🏼係除左一入黎嘅時候見唔到我地冇人理我地啫😂MenuLunch 都有6個選擇算係咁.Lunch set 有一份自助沙律,一碗湯,主菜同野飲.沙律bar其實重有一張枱嘅,嗰張係放左配料同醬:多士粒,nuts,橄欖油,黑醋,沙律醬,芝士粉...因為太遲影已經收左😅沙律bar選擇唔算多,但係新鮮! 個薯仔幾好食👍🏼今日嘅湯係雜菜蘑菇忌廉湯, 其實我飲左兩啖之後問侍應先知係咩😅因為真係飲唔出,侍應一見我問就好緊張咁問返我 "係咪有咩問題,唔好飲?"👏🏽 認真講唔算唔好飲,幾creamy,但係就真唔知自己飲緊咩😂蒜香蕃茄乾辣意粉一放低就聞到好香嘅牛肉香係幾醒胃嘅,但係可能因為辣味重,所以完全食唔到蕃茄乾嘅香味,有啲可惜.盡然應該係橄欖油,但係如果小返啲油會舒服啲.美式咖啡結尾Size 係意大利式嘅size, 份量啱啱好,因為食完其實成個餐落黎都真係幾飽😂😂😂係一位朋友話猪排唔好食太乾,其他朋友仔都好滿足.
一行6人黎左oldish 服務幾好, 侍應們有親切嘅笑容👍🏼係除左一入黎嘅時候見唔到我地冇人理我地啫😂
Menu Lunch 都有6個選擇算係咁.
Lunch set 有一份自助沙律,一碗湯,主菜同野飲.
沙律bar 其實重有一張枱嘅,嗰張係放左配料同醬:多士粒,nuts,橄欖油,黑醋,沙律醬,芝士粉...因為太遲影已經收左😅
沙律bar選擇唔算多,但係新鮮! 個薯仔幾好食👍🏼 今日嘅湯係雜菜蘑菇忌廉湯, 其實我飲左兩啖之後問 侍應先知係咩😅因為真係飲唔出,侍應一見我問就好緊張咁問返我 "係咪有咩問題,唔好飲?"👏🏽 認真講唔算唔好飲,幾creamy,但係就真唔知自己飲緊咩😂
蒜香蕃茄乾辣意粉 一放低就聞到好香嘅牛肉香 係幾醒胃嘅,但係可能因為辣味重,所以完全食唔到蕃茄乾嘅香味,有啲可惜. 盡然應該係橄欖油,但係如果小返啲油會舒服啲.
美式咖啡結尾 Size 係意大利式嘅size, 份量啱啱好,因為食完其實成個餐落黎都真係幾飽😂😂😂
係一位朋友話猪排唔好食太乾,其他朋友仔都好滿足.