2009-01-02
同朋友一行六人黎li度食lunch gatheringmenu好多花款,每人都要左唔同餐,價錢由27-40蚊不等,要加一我個係卡邦尼意粉,份量多,但同我食開有d分別,有d怪,not recommended另外某朋友龍意粉都唔多好,魚冇味,飯太硬最好應該係白汁焗雞球飯,食左少少,感覺ok飲熱朱古力,好淡..但飲凍朋友就話太濃綠茶類應該保險d餐湯(白湯)雖然有d淡,但都ok玩具方面真係好殘,唔多款,最多係波子棋,飛行棋個d好似係VIP先可以玩大富翁,pictionary之類game環境呢,個度真係好大,sofa位幾好坐,但我張好喑,坐窗邊位應該好好多service方面waiter們都幾有禮貌,尤其係位男仔,其中一個個feel hea hea地但都acceptable下次有機會應該想試teapancake,睇li度其他人食評ge相似乎唔錯overall黎講ok la,最好係真係坐好耐都冇人趕你
另外某朋友龍意粉都唔多好,魚冇味,飯太硬
最好應該係白汁焗雞球飯,食左少少,感覺ok
飲熱朱古力,好淡..但飲凍朋友就話太濃
綠茶類應該保險d
餐湯(白湯)雖然有d淡,但都ok
玩具方面真係好殘,唔多款,最多係波子棋,飛行棋個d
overall黎講ok la,最好係真係坐好耐都冇人趕你