2021-09-14
Free Flow Gelato🍦 All You Can Eat Gelato💫..中環想吃有質素既西餐🍽,價錢不貴又具水準,呢間Holly Brown 會係我其中一個推介❤️。環境寬敞,舒適捨意,菜單選擇亦不少呢。其中不能不試餐廳出名主打:Gelato🍦,意大利雪糕有多種口味選擇,總有岩你既口味呢。悄悄告訴你。。餐廳最近推出咗一個晚市All You Can Eat Gelato 優惠。顧客只要惠顧Set Dinner, 就可以任食Gelato 🍨,晚晚超過10款選擇,真係超吸引啊😍。ll $238ll $338ll $378 今次趁有時間同屋企人黎食個晚餐🍽,菜式有水準呢。每份套餐跟上Corn Soup or Salad。Linguini 用上墨汁🖤 帶鮮味香甜而麵條夠煙韌,海鮮用上煎香帶子& 大蝦,Yummy。Suckling Pig🐽 Slow Cooked 效果十分嫩滑,真係嫩嫩豬,配上香脆薯角 & 煎香雜菜。Surf & Turf 一款海陸雙拼Main Course。Red Meat 用上USDA Flat Iron Steak🥩;Seafood 配上 Prawn🦐 & Sc
l[Squid Ink Linguini Seafood]l $238
l[Slow Cooked Suckling Pig w/ Potato Wedges]l $338
l[Surf and Turf]l $378
Surf & Turf 一款海陸雙拼Main Course。Red Meat 用上USDA Flat Iron Steak🥩;Seafood 配上 Prawn🦐 & Scallops🐚。前者Medium 肉嫩帶焦香 肉味濃又夠Juicy、海鮮亦係新鮮貨色、薯條同樣香脆,一款滿足食肉獸既慾望。整體西餐很有質素呢。
Dessert :All You Can Eat Gelato,用上點雪糕紙任你揀,真係花多眼亂😍。鐘意食雪糕既朋友一定會超開心呢。除左一般口味,仲有特色雪糕:Oolong tea、Fruitti Di Bosco、Peanut Butter、Apple Pie、Pancake、Stracciatella,真係超吸引啊啊啊。Sorbet 都有呢。其中Pistachio💚 我都幾鐘意。
最後跟餐飲品:Iced Cappuccino、Matcha Latte、Hot Chocolate,餐後refresh 一下味蕾吧。
❣️晚市優惠 • 任食Gelato❣️
* 惠顧晚市套餐,即享任食Gelato
* 同行顧客必須每位惠顧一份晚市套餐
* 中環分店: 星期一至星期日