2018-03-15
其實第二次黎呢食嫁啦, 第一次無咩特別, 無提起勁寫食評,但今次好有驚喜,點都要表揚下首先係個龍蝦cappuccino, 上次已經飲過, 但要encore 再encore, 一樣咁好飲濃郁蝦味又唔腥, 講完又想飲呀黎左杯omakase cocktail 都係第一次!我唔知叫咩名呀, 但好靚同我好鍾意飲, 下次要再叫只可以俾返bar manager 睇啦~~ 但黎多次omakase 好呢好坦白講, 個沙律唔係好特別, 所以我無影~ 只係影左個黑松露意大利雲吞, 我覺得佢真係皮薄餡靚, 本來我怕飽食唔哂D 主菜, 後尾都食哂呀😅😅😅之後4 個女仔叫左4 個main course, 份量真係好大呀, 完全食唔哂, 因為樣樣都好好食, 都唔知食得邊樣好!!!! 印度烤雞配脆脆薄餅, 少少辣味多多香味, 雞係滑既, 但最好味係個脆脆薄餅配個source, 好味好味好味!果龍蝦鮮拆蟹肉意大利飯同個意式鹽烤鱸魚, 唔只係個presentation 夠吸睛, 食得出用料揼本, 仲好新鮮先做到唔腥, 魚又滑, 龍蝦肉彈牙。相對起泡菜雞肉漢堡, 好似都唔係好吸引嫁, 但係介紹下先知係心機野, 佢個雞肉漢堡
龍蝦cappuccino,
Cocktail
黑松露意大利雲吞
印式烤雞配脆脆薄餅
意式鹽烤鱸魚
泡菜雞肉burger
到甜品~ 我只會話呢個叫甜品秘密花園~靚到唔知點落手, 仲有好多唔同組合既配搭,not bad!!! ,prefect ending for tonight!
甜品花園
鮮折蟹肉龍蝦意大利飯