2016-08-28 647 瀏覽
約大學死黨食飯,原來已經有成年冇見喇!講到搵餐廳,「我無錢,唔好食咁貴。」「我都係!$150以下ok?」😂😂「Sure!」咁就一於去咖啡弄啦!又平,又有甜品,又好食!我地食閒日,夜晚6時半到,唔使等位叫左一個鹹點,一個甜點,兩杯飲品。BBQ豬扒三文治:三文治好大份豬扒亦好厚身!麵包烤過,塗上芥茉醬,內有新鮮的番茄及生菜,好惹味呢!另有蛋沙律及生菜絲,非常開胃。吃完鹹點,甜品就出場喇!草莓冰淇淋鬆餅係必叫架!(還未有機會試其他口味,因為每次都會自動波叫左草莓口味)鬆餅好厚呀!充滿蛋香,又不會過甜!配上濃郁的草莓醬、淡淡的吉士、酸甜的草莓雪糕及粒粒草莓,是令人感動的味道呢!我地兩個女仔,好快手就k.o左!完全無難度!飲品方面,朋友叫了優格雜莓沙冰。這杯飲品賣相滿分,超!美!味道方面,朋友話好清新又唔太甜,夏天飲份外清爽!我就繼續養生,飲熱飲。洋甘菊荔香茶,茶味香醇,荔枝峰蜜及水果可以自由添加,甜度亦可自己調配,飲落好舒服!不經不覺,就食左1.5小時,要交枱了!個半鐘點會夠我地傾呢?唯有離開餐廳繼續傾!XD總結覺得咖啡弄食物水準穩定,員工亦很友善!值得encore 再 encore!
約大學死黨食飯,原來已經有成年冇見喇!

講到搵餐廳,
「我無錢,唔好食咁貴。」
「我都係!$150以下ok?」😂😂
「Sure!」
咁就一於去咖啡弄啦!又平,又有甜品,又好食!

我地食閒日,夜晚6時半到,唔使等位

叫左一個鹹點,一個甜點,兩杯飲品。
BBQ豬扒三文治十
BBQ豬扒三文治:三文治好大份

吃完鹹點,甜品就出場喇!
草莓冰淇淋鬆餅
草莓冰淇淋鬆餅係必叫架!
(還未有機會試其他口味,因為每次都會自動波叫左草莓口味

鬆餅好厚呀!充滿蛋香,又不會過甜!

我地兩個女仔,好快手就k.o左!完全無難度!

飲品方面,朋友叫了優格雜莓沙冰。
這杯飲品賣相滿分,超!美!
味道方面,朋友話好清新又唔太甜,夏天飲份外清爽!
優格雜莓沙冰
我就繼續養生,飲熱飲。

洋甘菊荔香茶大
不經不覺,就食左1.5小時,要交枱了!
個半鐘點會夠我地傾呢?唯有離開餐廳繼續傾!XD

2016-08-22