2019-09-17
已經有好多年無好優雅地enjoy afternoon tea最近有朋友想坐得舒服又想環境靚靚地影下相,傾下心事咁傾下計,馬上唸起Ritz Carlton既Cafe103泊車方便,人又唔算多,而且又有海景睇,必定係Afternoon Tea既首選由此我地太即慶,window seat既位置已經full曬,唯有坐中間啦!今次呢個夢幻tea set係同一個鞋既brand-Giuseppe Zanotti合作,比起睇同食到厭既tea set層架更有心思。有個on off button係側邊,開著之後中間既花、蝴蝶及食物位都會識得上下郁動及轉動,好有飛舞嘅感覺。Cafe103既食物質素一直都唔會差,mini burger個表皮內軟外脆,真係食極都唔厭。而甜點唔會太甜,每一款都有驚喜!就係咁,我同朋友過左個好愉快既下午!
而甜點唔會太甜,每一款都有驚喜!
就係咁,我同朋友過左個好愉快既下午!