2024-01-03
The Glam (尖沙咀)尖沙咀彌敦道100號The ONE 20樓🍴🌲Merry Christmas 🎄 🌹雖然聖誕已經過,但小編仲好有holiday mood ☺️😜🥳好鍾意呢間餐廳成為在2023年聖誕其中一個好深嘅記憶點👫 多謝小編男友安排嘅驚喜⛄️🌹今次我都好想推介呢間餐廳比大家,🍽️我今次係夜晚食就係聖誕期間限定嘅set, 可以作參考,如果你都好重視儀式感,或者你哋下次食情人節嘅時候可以揀去呢間餐廳慶祝呢🌝 呢間餐廳環境氣氛好好非常之浪漫,可以睇到維港景,如果準時到應該可以安排到坐近窗邊🥹。佢有個露台可以直接坐吧枱咁樣欣賞維港景色,比你打卡🥰🤣。 你在呢個場地亦都可以作為婚禮嘅場地,服務好, 枱與枱之間都有距離,環境小清新,氣氛又好浪漫,企喺露台仲可以8:00嘅時候睇到西九對面海嘅煙花🎆至於食物方面,因為我唔食牛肉,然後之前可以同佢要求轉其他款式覺得好貼心啊!😘🥂如果想係日光下享受下都可以去試下lunch set 啊!#香港婚禮場地#香港餐廳#打卡餐廳#香港美食#hkig#hkfoodblogger#hkfoodie#尖沙咀美食#尖沙咀餐廳
尖沙咀彌敦道100號The ONE 20樓🍴
🌲Merry Christmas 🎄 🌹
如果想係日光下享受下都可以去試下lunch set 啊!