2019-05-12 222 瀏覽
最近俾好多 IG 網紅影響左, GO GREEN ~ 愛上健康生活, 呢間高興正好滿足我GO GREEN, 又滿足朋友呢個牛魔皇, 完全無違和感, 又好多打卡位, 想坐耐D可以叫多個 PANCAKE 剛剛好。最好的朋友聚會點。 牛油果紅菜頭沙律GOGOGOGO GREEN GO LEAN, 上晏做完運動, 無理由食返脹個肚啊??? 好在個 SALAD 都幾大份, 又夠飽又健康。個牛油果仲好香軟添。蘋果菠蘿石榴羽衣甘藍汁雖然係好綠, 不過加左蘋果, 有少少甜, 唔會苦。美國頂級肉眼扒CP值超高的牛牛, 在其他餐廳食應該要 200 UP 吧, 肉汁多,, 薯條加左唔知咩SALT, 香脆好多。士多啤梨 PANCAKE食完想坐多陣就叫多個 PANCAKE, 又係 CP 超高的~~ 咁大塊兩層, 再加士多啤梨同雪糕, 好有少女心啊,  蜜瓜風乾火腿串串貢有驚喜的火腿串, 咸香回甘。

蘋果菠蘿石榴羽衣甘藍汁
雖然係好綠, 不過加左蘋果, 有少少甜, 唔會苦。

蜜瓜風乾火腿串串貢
有驚喜的火腿串, 咸香回甘。
2019-05-12