2009-01-10 33 瀏覽
星期一去咗銅鑼灣報短期課程,之後等男友出來期間有成個幾鐘時間,咪周圍八下囉!行下行下,行咗去景隆街間2﹪睇衫,睇完行出門口望過對面,見到M2cafe,就走去試下喇!一去到,d服務員非常親切,行動又快,我叫杯薑茶,因為唔係太肚餓所以唔知d乜好,跟住我睇到有芝士焗西蘭花,我就問服務員,會唔會好大碟,服務員話(都大架,不過如果您真係鍾意食芝士的話,應該食得晒!)所以最後決定要薑茶﹠芝士焗西蘭花,到咗喇!薑茶好正因為入面加咗蜜糖但仲好有薑味,而芝士焗西蘭花個樣無乜特別,但食落好好味,佢個白汁好滑,好香,好好味,d西蘭花生熟剛好,而且有薯蓉伴低,真係好好味,下次一定會試埋其他嘢食! (仲有佢哋有吸煙區同非吸煙區架)
伴低,真係好好味,下次一定會試埋其他嘢食!
(仲有佢哋有吸煙區同非吸煙區架