2024-10-04
🍔House Cheese Burger 有好多款burger但係始終都抵抗唔到牛 juicy as it looks !! 雖然唔係最鐘意brioche bread 但成件事都係外脆內軟肉嫩多汁💛上面果兩舊炸洋蔥圈竟然係酸酸地好爽口 平時唔食洋蔥既都like!!🍟🍄Fries & Deep Fried Mushrooms跟set+$30有薯條+$40有鹽酥菇 唔知係咪等左一個月終於可以食🍟覺得特別好食🥹 炸粉包住既鹽酥菇縮左水但係仍然好多汁🫨 食完佢哋既炸嘢條👅冇痕!(究竟點解食完mcdonald薯條👅會痕?)🍝Tiger Prawns Pasta Creamy Lobster Sauce食左幾間手工意粉後對佢既意粉(麵條)冇expectation 但個濃蝦汁好認真隻蝦好彈牙 不錯不錯!食完幾日後掛住陣味 番屋企用蝦頭炒意粉 其實唔難🫢係咪要學埋整手工意粉😂🍵鐵觀音奶茶食burger飲奶唔係好夾 但係鐵觀音奶茶又點可以唔叫?好 好 味!茶味濃奶味重 味道唔假 而且個回甘強到~~~個胃冇位吃not bao or pasta series, gummm until next time l
🍵鐵觀音奶茶
個胃冇位吃not bao or pasta series, gummm until next time la🤓
啟岸好幾間餐廳樓底都好高好chill好少人 下次試邊間好?😀 食完好多炸嘢既罪惡感好強 但捧住個肚滿足感仲強 好快樂💛