2023-08-29
超鍾意食野既我但又需要減肥 💛Cafe係相對地比較多健康野揀☕️, 如果係americano/long black零卡仲要去水腫添 (雖然呢度d拉花太靚我最後都係忍唔住), 加左奶係香滑d, 又或者哥以轉燕麥奶, 少d負擔但係佢地都拉花拉得咁好 而且佢地疫情前仲有Roastery workshop, 質素好有保證All day breakfast有大份新鮮沙律菜既就岩哂🥗, omelette同炒蛋係高蛋白質來源, 呢度既蛋量好足又唔會炒得太油🍳呢度既menu定期會轉, 健康之選會係🥑牛油果同雞肉🐥over加工食物, 牛油果個飽足感好夠, 係健康油脂. 就算呢碟無肉都唔會覺得單寡如果真係食煙肉既就記住自己走肥啦🥓 早餐黎講咁豐富真係幾抵食, 而家咁既份量出面閒閒地都八九十蚊仲未計野飲, 呢度絕對係良心價 同埋都坐得幾舒服, 雖然係工業風, 但係都夠企理同埋空間感夠-Mini All Day Breakfast🍳($65)Scrambled Egg w/ Sourdough & Avocado🥑($50)Flat White☕️($40/ set +$20)
如果真係食煙肉既就記住自己走肥啦🥓
Mini All Day Breakfast🍳($65)
Flat White☕️($40/ set +$20)