2008-07-17
第一次幫襯美麗華商場地庫TODAI的自助餐,平日午餐時間一樣大班人喺門口排隊入場同等位,記住要預先訂位,如果唔係嚟到要等又未必有位呀。呢度的Lunch Buffet出名多壽司,細細件可以試多幾款,又冇咁易飽。熱葷有燒魷魚筒、鰻魚蒸蛋、小籠包、煎薯餅、pizza、天婦羅、煎餃子、即製的湯麵等。左面的羊腿肉嫰口又有肉汁,右面的三文魚頭好多肉又滑又香,非常正,我食咗好多件。香草焗青口好好味!甜品有好多選擇,亦都係細細件,方便你試多幾款,蘆薈加糖水平時喺Buffet好少見到,蛋糕味道就麻麻哋。仲有即製pancake,朱古力噴泉,雪糕都有好幾款,仲有朱古力雪糕粒。總括嚟講,百幾蚊價錢有咁多選擇,真係好抵食,味道比一般酒店Buffet仲好,但如果只係想食壽司同魚生的,就建議去有質素的任食日本菜,價錢差不多,又新鮮熱辣一啲。
香草焗青口好好味!