2019-09-10 1618 瀏覽
一直留意左呢間pizza 店好耐 因為見佢擺放好多大大件既pizza 好吸引 今日係星期日既下午 見丁好多菲律賓姐姐自己一個叫14吋批 慢慢嘆 我同朋有就想堂食一下 佢店面品大 座位大概布10多個 但好迫 基本上係迫到聽到人講咩 店入面要用英文叫野食 我叫完之後基本上坐低等十分鐘就所有食物都黎齊啦 我同朋友叫左一人一塊 我叫左辣肉腸薄餅 辣肉腸唔夠辣 但勝在芝士夠香 皮薄不致於食完會好飽 貼心位係佢每塊pizza都幫係加熱先上另外朋友叫既係芝士漢堡煙肉薄餅 煙肉有點過咸 但其實無咩特別最後叫咗個炸魷魚圈 另外加$10可以叫薯條 薯條用粗身個隻食落更有薯仔味同埋 炸魷魚圈粉唔會太厚 魷魚爽口彈牙值得一試總結-抵食夾大件-堂食坐位可以再多點-食物款式都多選擇唔錯

最後叫咗個炸魷魚圈
總結