2023-05-22
其實好耐之前已經係食過,經過soho又見到決定再入嚟試吓😎店員都好熱情好用心咁介紹每一道菜👍🏻Lb Caesar $78 我覺得呢個好特別啊,喺其他舖頭係唔會食到嘅,佢係喺沙律入邊加入咗香港元素— 豆豉鯪魚,鯪魚係炸咗嘅,就好似平時麵包糠嘅口感,好脆!估唔到豆豉鯪魚加入沙律都係咁夾👍🏻Pork belly bao $98 佢係用咗慢煮豬腩肉,好正😍連埋個包一啖咬落去有肥膏同埋肉,一啖融化喺個口入邊Fish bao 2.0 $108 個魚炸得好脆,但係入邊啲肉質亦都唔會乾,再配埋佢個芝士林喺上面😍不得了慢燒孜然羊排 $238 我想講呢個係必須要嗌!我男朋友係完全唔食羊,因為佢覺得好so, 但係依個佢煮到一啲都唔so! 超級香!肉質好嫩跟住當然嗌咗佢哋好signature嘅甜品啦Green tea ice cream bao$ 48Salted ice cream bao $48我好鍾意佢哋嗰個炸皮,配埋雪糕|一熱食好正!另外飲品就叫咗mango tea奶蓋芒果茶$58估唔到依度都有得飲奶蓋,因為我係奶蓋愛好者😋Yuzu soda $48 good!!!
Lb Caesar $78
Pork belly bao $98
Fish bao 2.0 $108
慢燒孜然羊排 $238
跟住當然嗌咗佢哋好signature嘅甜品啦
Green tea ice cream bao$ 48
Salted ice cream bao $48
我好鍾意佢哋嗰個炸皮,配埋雪糕|一熱食好正!
另外飲品就叫咗mango tea奶蓋芒果茶$58
估唔到依度都有得飲奶蓋,因為我係奶蓋愛好者😋
Yuzu soda $48 good!!!