2024-06-25
本身mamaday呢個餐廳就係走一個好鬼馬好玩嘅風格,周圍裝飾都係好盞鬼,menu嘅嘢食名又好多諗頭咁。今次佢地竟然再度突破,引入東南亞好受歡迎嘅vsing 平台,大家除咗食嘢,仲可以上台高歌,台下觀眾又可以透過app去同台上互動,氣氛超級好!重點係新註冊嘅token夠一人點3首歌,之前去過一d餐廳,想唱首歌都要畀50-100蚊人仔先得,相比之下呢度真係抵到爛,我都未食完已經約緊我另一班好鍾意唱歌嘅朋友仔下次黎嘢食方面都冇令人失望,生蠔大大隻超級飽滿多肉,蠔味又夠,好似我之前去d主打生蠔嘅餐廳咁。呢度意粉都係超級出色,忌廉味好夠,奶香奶香咁,搭埋蟹肉蟹膏,回味無窮啊!重點一定要叫呢度嘅pizza,全部人食到哇哇聲,芝士味好好好夠,冰底又脆,成件事就係非常香口,令人非常難忘!鰻魚蛋包飯都唔錯嘅,鰻魚肉好厚身彈牙。餐廳引入唱歌舞台真係好聰明,我地係為咗聽歌,另外點咗d小食炸物。鍾意芝士嘅我地點咗炸芝士,呢度嘅炸芝士係微辣嘅口味,好過癮。炸薯條熱辣辣脆卜卜,沾黑松露醬料就必須啦!當日我地仲試咗一款vodka嘅熊仔糖,咬落去係好濃酒味,好鬼過癮,對鍾意唱歌聽歌嘅我地黎講真係perfect ma
鰻魚蛋包飯都唔錯嘅,鰻魚肉好厚身彈牙。
餐廳引入唱歌舞台真係好聰明,我地係為咗聽歌,另外點咗d小食炸物。鍾意芝士嘅我地點咗炸芝士,呢度嘅炸芝士係微辣嘅口味,好過癮。炸薯條熱辣辣脆卜卜,沾黑松露醬料就必須啦!當日我地仲試咗一款vodka嘅熊仔糖,咬落去係好濃酒味,好鬼過癮,對鍾意唱歌聽歌嘅我地黎講真係perfect match,咁嘅氣氛食住小食真係零捨chill。
總結就係非常推薦呢間餐廳,氣氛環境、食物、趣味程度都係打爆,無論係想食好嘢定係一班人想聚會,呢度都係一個非常明智嘅選擇。