2022-11-03
利東街呢間餐廳期待咗好耐,但食物口味不是我的菜🙃,主打多國菜,特別多亞洲菜式。· Cooshti Bao Mix / $200共有4件,喺3款口味入面揀2款,揀咗BBQ Pork Belly & Crispy Duck,刈包唔夠熱,圖1左邊係豬腩肉,肉比較薄,配涼拌菜絲,味道比較一般。圖1右邊係片皮鴨,鴨肉好大陣腥味😵💫· Crispy Cooshti Chicken Wings / $140脆皮辣味雞翼,有啲似buffalo wings,點配blue cheese醬,兩者味道幾夾。· Cooshti Cali Roll / $150壽司卷餡料有蟹肉、蛋、青瓜同牛油果,蟹肉份量比較少,食落好淡味,另外係點一個酸酸哋嘅醬汁而唔係壽司豉油都幾得意嘅。總結:呢度幾啱飲吓嘢,環境幾靚唔錯的,但食物好一般,可以叫小小嘢食佐酒,但唔建議叫亞洲菜式,好有一種外國人煮亞洲菜嘅感覺,好唔夾😂,但叫薯條嗰啲絕無問題(冇影低)
· Cooshti Bao Mix / $200
· Cooshti Cali Roll / $150