2022-10-19 1167 瀏覽
對The Murray 一直有種迷思,一種遙不可及,神秘的感覺, 以前都幾鍾意坐在露天位飲一杯, 望住歷史古蹟,別有一番風情… 今日就移位至indoor 試下個Lunch ~1- 食物,無可挑剔,無論擺盤(呢樣嘢我重視,就算自己屋企煮,我都要擺一下)到食物味道,都好好. 從 smoked salmon , beef tartare, 到 tooth fish 到完美收官傳統tiramisu (唔會太甜,現代人好重視健康,所以甜品唔太甜 我覺得是好大一個賣點😅😂)我都非常滿意,2- service 都幾熱情, local & 鬼佬服務員,都有禮貌不失熱忱.. 3- 環境,唔使講叻,舒服 開陽,私隱度又夠今日perfect ~~
3- 環境,唔使講叻,舒服 開陽,私隱度又夠
今日perfect ~~