2019-11-01
餐廳下午有落場時間,加上開店時間有時會唔同,建議大家去前去佢地facebook睇下先,仲可以順便睇定是日套餐有啲咩😉雖然去前已經睇左Facebook,但都可能會出現以下去到門口先知要遲啲開嘅情況😅店面唔大,檯同檯之間較迫,但裝修環境都唔錯。套餐附湯同熱飲,飲品仲可以唔駛加錢揀是日特飲添。湯方面今次揀左羅宋湯同紫薯忌廉湯,忌廉湯用紫薯幾特別,雖然飲唔出紫薯味,但口感濃滑😋紐西蘭魚柳 · 脆皮雞髀扒套餐,跟香草蒜蓉汁同香草薯條。食物調味啱啱好加上熱辣辣上,好味😋朋友點左日本紫菜 · 板燒雞腿芝士漢堡包套餐,跟香草薯條。呢個其實我都好想點😚包好軟熟、雞扒大大塊配上芝麻醬,味道好夾。好味到朋友連平日會揀返漢堡包入面啲青瓜、蕃茄都完全食哂👍🏻👍🏻整體黎講,食物質素好好、份量適中、價錢對比質素黎講算平啦,唯一較希望改善就係上菜實係幾耐,明白只有2人顧店,已經做唔停手,所以有心想試嘅朋友除左去前睇定食咩,等坐低可以即點餐外,都要帶定啲耐性同話題去,咁等食物時你就可以同朋友傾住傾住等,唔會咁煩躁啦😎
店面唔大,檯同檯之間較迫,但裝修環境都唔錯。