門面藍色幾sharp醒,一行入去裝修喺藍色同啡色格調,感覺都幾warm同幾有vibe。因為平日夜晚去,所以冇book位就咁Walk in都有位,我哋就揀咗坐喺最入面嗰張枱,牆上面有啲工具嘅裝修都幾得意、幾有格調。坐低好快就上咗Menu同水,然後侍應就問我哋係想食少少嘢定係飲酒,之後介紹Menu上嘅食物,都幾詳細同有心。因為我同friend唔太肚餓,所以就淨係叫咗一個主食、一個甜品同一杯咖啡。蒜香炒意粉味道OK,蒜片炒得好香,鍾意食蒜嘅人可以一試。巴斯克蛋糕隻芝士嘅味有少少特別同平時食開嘅巴斯克蛋糕好似有啲唔同,個Texture就好慕斯,軟綿得嚟都幾滑,我同friend都幾鍾意。Oat Milk flat white 佢哋嘅咖啡有好多多種豆揀,不過要加錢,所以今次試咗佢哋嘅House Blend先,係Nutty嘅咖啡豆轉燕麥奶,口感都幾滑,而且有拉花,不過咖啡味就唔算出,下次可能試埋其他豆。服務嚟講都真係幾好,不停有人加水同幫我哋收食完嘅嘢,同關心我哋啲嘢好唔好食。因為唔多人,所以都可以慢慢坐,難得有個咁好vibe嘅地方可以同friend吹水。整體嚟講嘢食服務環境都唔錯,可以再嚟。

蒜香炒意粉
味道OK,蒜片炒得好香,鍾意食蒜嘅人可以一試。

Oat Milk flat white

整體嚟講嘢食服務環境都唔錯,可以再嚟。
2024-07-18