2021-11-15 77 瀏覽
@kremaro.hk 𝙞𝙨 𝙖 𝙜𝙧𝙖𝙗 𝙖𝙣𝙙 𝙜𝙤 𝙘𝙤𝙛𝙛𝙚𝙚 𝙨𝙝𝙤𝙥 𝙞𝙣 𝙘𝙖𝙪𝙨𝙚𝙬𝙖𝙮 𝙗𝙖𝙮 𝙬𝙝𝙞𝙘𝙝 𝙨𝙚𝙧𝙫𝙚𝙨 𝙘𝙤𝙛𝙛𝙚𝙚, 𝙙𝙧𝙞𝙣𝙠𝙨 𝙖𝙣𝙙 𝙥𝙖𝙨𝙩𝙧𝙞𝙚𝙨. 𝙠𝙞𝙘𝙠𝙨𝙩𝙖𝙧𝙩 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙙𝙖𝙮 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙖 𝙜𝙧𝙚𝙖𝙩 𝙘𝙪𝙥 𝙤𝙛 𝙘𝙤𝙛𝙛𝙚𝙚!💯.最近喺銅鑼灣經過好幾次呢間扮food truck嘅coffee shop,終於有機會一試,焙茶抹茶latte可以揀少糖或無糖更加凸出茶香,好鐘意每啖都有回甘嘅感覺,另外espresso tonic有淡淡堅果咖啡豆香,又唔會太搶tonic water嘅酸甜味,味道平衡得好好!除咗飲品外仲叫咗佢地招牌bagel,由濃濃嘅小山園抹茶粉製成,包住抹茶醬同超軟糯嘅麻糬,尤其依家天氣涼涼哋整翻熱食真係不得了😍 棉花糖同oreo呢個配搭一向無得輸,美中不足係曲奇得凍食,有得整返熱會好好多!
Espresso Tonic
Hoji-Matcha Latte