餐廳: 鹿悅日本餐廳
資訊:

2024-08-23 1312 瀏覽
好姊妹牛一又到啦,佢比較喜歡日本菜,咁揀咗呢間老牌D嘅餐廳,大家一齊去試吓☺️上佢哋官網諗住訂枱,居然做緊優惠喎😁預先買voucher有7折呀🥰即刻落單,一個壽司餐,兩個和牛餐...平30%,好開心😁去到餐廳,服務員笑容滿面,態度親切友善. 由於一早訂好餐,服務員只係問A4和牛嘅做法同要幾成熟.頭盤,湯,沙律,刺身,壽司,和牛到白飯都好出色. 之後到甜品環節,餐廳知道當日係慶祝生日,特別預備咗靚靚甜品. 由於我無諗餐廳會另外準備特別嘅甜品,又係cake shop訂咗蛋糕😅係返酒店訂,唔使畀切餅費,品質又高,仲唔算貴添. 咁甜品就有三份啦😜食得好開心,好姊妹好滿意我嘅安排呢☺️
即刻落單,一個壽司餐,兩個和牛餐...平30%,好開心😁
食得好開心,好姊妹好滿意我嘅安排呢☺️
清酒

前菜沙律