2023-06-10
.Cafe Zomato@cafezomato Lunch去左上環一間cafe🍽️,Cafe黎講真係算好多種類🥰有我鍾意嘅Granola Bowl!! 😍 Duck & 🧇 Waffle!! Avocado Smoothie!!……….Avocado 🥑 Smoothie ($55)好足料,滿滿牛油果味😍,配搭上蜜糖🍯 ,健康又有營養,仲好飽肚添呀………Granola Bowl ($65)有我最愛嘅nuts😆杏仁、Oat、果仁、太陽花籽、南瓜子、仲有yogurt 🥰,集齊曬我最鍾意嘅材料💯………Duck & Waffle ($128)鴨腿嘅油分加上waffle,好香鴨香味,咸+蜜糖嘅甜,又都係好夾,搭配得剛剛好👍🏻………Spicy pull pork linguine ($108)帶點肉醬意粉嘅味道,但手撕豬肉嘅口感比肉醬更為豐富🥰,溫泉蛋嘅蛋液令醬汁更濃稠,每一啖意粉都能掛上濃濃醬汁,好食👍🏻………..我已經掛住Granola bowl🤣雖然看起來好易整,但餐廳嘅材料份量配搭都好適中,好出色,係必食之選👍🏻……….地址:Cafe Zomato (上環)上環蘇杭街26號地舖……….
Cafe Zomato
@cafezomato
……….
Avocado 🥑 Smoothie ($55)
………
Granola Bowl ($65)
………
Duck & Waffle ($128)
………..
地址:
Cafe Zomato (上環)
上環蘇杭街26號地舖