2021-03-11 1022 瀏覽
今日lunch想食菜 就決定搵個地方食沙律呢間舖頭平時都幾多外國人食今日就決定試試佢!呢度主要賣sandwich同salad全部都可以任你配填紙仔剔你想要嘅嘢就可以喇 都係逐樣計錢Salad base $45有baby spinach, fusilli, mixed lettuce, brown rice & quinoa四款可以揀多過一樣架沙律醬方面有caesar, honey mustard, vinaigrette etc. 我今次base揀左fusilli + mixed lettuce + honey mustard dressing😆😆配料我就揀左roasted chicken + roasted pumkin (唔記得分別幾錢 但成個沙律total $69)仲可以揀free toppings: sunflower seed/ a slice of bread/ crouton我揀左麵包 但我覺得唔太特別同埋個沙律本身已經好大份好飽 所以我建議可以揀另外兩樣試吓沙律一打開已經mix好晒每一啖都有honey mustard嘅香味鍾意個醬甜甜地但又唔會重口味撈埋啲菜好fresh
今日lunch想食菜 就決定搵個地方食沙律
呢間舖頭平時都幾多外國人食
今日就決定試試佢!

呢度主要賣sandwich同salad
全部都可以任你配
填紙仔剔你想要嘅嘢就可以喇 都係逐樣計錢

Salad base $45
可以揀多過一樣架

(唔記得分別幾錢 但成個沙律total $69)
我揀左麵包 但我覺得唔太特別
同埋個沙律本身已經好大份好飽 所以我建議可以揀另外兩樣試吓

沙律一打開已經mix好晒
每一啖都有honey mustard嘅香味
鍾意個醬甜甜地但又唔會重口味
撈埋啲菜好fresh🥗
無論base定配料份量都幾多 絕對唔洗驚食唔飽😛
菜亦都新鮮 好爽唔會食到苦味
如果想食salad都幾推薦!

唯一唔好就係舖頭地方細 會好多人出出入入
等外賣要企出舖頭外面 等佢嗌你個名拎
同埋等嘅時間都有少少長 (我應該等左20分鐘先有得拎🙈)
不過食物方面我覺得係唔錯嘅!😋
2021-03-10
20 分鐘 (外賣自取)